Cautare

587 de rezultate pentru "alin cioara" (4.72 secunde)
Tot ieri, conducerea PSD a fost completata cu functiile de secretari executivi, care vor fi ocupate de Victor Bostinaru, Dan Mihalache, Ion Sasu, Ion Moraru, Ana Bircel, Ciprian Holhas, Alin Teodorescu si Alexandru Sassu.
203, alin. f al Regulamentului, prin excluderea temporara la o sedinta de plen. Propunerea de sanctionare a fost votata cu noua voturi “pentru“, sase “impotriva“ si cinci “abtineri“.
Presedintele Traian Basescu le-a transmis ieri presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului Romaniei decizia sa, aratand ca “nu intelege sa uzeze de prerogativele oferite de art. 19 alin (2) lit. b) din Legea nr. 41/1994“, in acest sens.
Deputatul psd Alin Teodorescu a sanctionat ieri insistenta reprezentantilor Aliantei D.A. de a-i revoca din functii pe Adrian Nastase si pe Nicolae Vacaroiu.
In privinta unei eventuale declasificari a unor documente „secrete de stat“, articolul 45 alin. 2 din Legea nr.
Cinci asemenea miniporturi au fost amenajate deja la Orsova. (Pentru acest articol au fost folosite informatii de la corespondentii nostri: Mihaela FLOROIU - Gorj, Alina STATE-FULGER - Vâlcea, Alina MITRAN - Olt, Alin Ghiciulescu - Mehedinti)
Cinci asemenea miniporturi au fost amenajate deja la Orsova. (Pentru acest articol au fost folosite informatii de la corespondentii nostri: Mihaela FLOROIU - Gorj, Alina STATE-FULGER - Vâlcea, Alina MITRAN - Olt, Alin Ghiciulescu - Mehedinti)
Pentru postul vacant de la GF Bihor au concurat comisarul Laza Alin si comisarul-sef de divizie Gheorghe Gaja. Vineri s-a desfasurat proba scrisa, de care a trecut numai Gaja, iar ieri comisarul bihorean a luat si proba orala.
62 alin. 3 din Constitutie, numarul deputatilor si al senatorilor se stabileste prin Legea electorala si, in consecinta, pentru reducerea numarului acestora nu este nevoie de un referendum, ci doar de modificarea legii.
Intr-o declaratie de presa, data publicitatii ieri, senatorul PSD invoca articolul 108 alin. 4 din Constitutie in care se prevede „foarte clar“ ca:
108, alin. 3 din regulament, aceasta situatie nici nu se supune votului, nici la Biroul Permanent, nici Comitetului Ordinii de zia€œ.
6 alin. (1) pct. IV din Legea nr. 263/2010 se sanctioneaza cu amenda de la 500 lei la 1.000 lei;
In privinta numirii finului sau, Alin Paunel Tise, in functia de prefect de Cluj, Boc a precizat ca propunerea nu-l avantajeaza si ca ar fi fost incantat daca ar fi existat si o alta preferinta.
8, alin. 1 din Statutul PSD. „In consecinta, Biroul Organizatiei Municipale PSD Campina asteapta rezolvarea, in mod favorabil, a contestatiei depuse de domnul senator Antonie Iorgovan, legata de sanctiunea aplicata de Biroul Permanent National al PSD in septembrie 2005“, se arata intr-un comunicat al PSD Campina.
Curtea Constitutionala a stabilit ca articolele privind revocarea din functie a presedintilor contravin articolului 64. alin. (5) din Constitutie, conform caruia Birourile permanente si comisiile parlamentare se alcatuiesc potrivit configuratiei politice a fiecarei Camere.
Ciuca Mihai si Manaila Marian (Bucuresti); la trofeul Masters: 1. Ioan Cornel, 2. Mitrache Marius, 3. Alin Porojnicu si Oprea Oprea.
Cel mai bun portar al intrecerii a fost desemnat Alin Dragu (Athletic), cel mai tehnic jucator a fost ales Dragos Arnautu (Magnolia), in timp ce golgheterul turneului desfasurat la Sala ,,Vointa"
Echipa olteana CSM Valcea este cea mai grabita echipa din Liga a II-a in privinta reluarii pregatirilor, antrenorul Alin Artimon strigand catalogul aseara pe "Municipal", informeaza liga2.ro.
in primul rind dispozitiile alin. (2) al art. 18, din Regulamentul de organizare si functionare a Consiliului Judetului Galati statueaza ca procedura, in cazul in care un vicepresedinte la Consiliului Judetului Galati demisioneaza, este urmatoarea:
vicepresedinti - Corin Penciuc, Cristian Ionescu, Dorel Oros, Alin Ungur; secretar coordonator - Adrian Sabaceag; membri - Dorel Labo, Dan Marian, Viorel Hanu, Costel Duca;
google-analytics.com